Nov 19, 2013

Masjid Paling Indah

Salam dan hai semua!! 

Di post sebelum ni FR ade bagi tahu pada kawan-kawan semua yang FR nak share sikit kisah (x de la kisah sangt pun kan...hehe) iaitu semasa FR dan Mr Husband rasmi membina masjid kami ^ - ^


Tanggal 22hb March 2013 FR dan Mr Husband selamat diijabkabul kan di Surau AlFalah Kampung Parit Bengkok Batu Pahat. Alhamdulillah...:)


Gambar di atas adalah FR bersama Mr Husband dan rakan baik kami, Wan & Rose :) Sebenarnye ramai lagi kenkawan time ni tapi gambar tu x jumpe...kene godak kat dalam cd...huhu..Anyway, tanx guys sebab sama-sama meraikan hari bahagia kami ^ - ^


Tanggal 23hb March 2013 adalah hari persandingan kami di Parit Raja Batu Pahat :) 


FR dan Mr Husband ^ - ^

Foto credited to: Tom de Sauza

Adik FR & suami nye ^ - ^

Sebenarnya majlis FR dan Mr Husband serentak berlangsung dengan adik FR. Sebab tu FR dan Mr Husband tak buat pape sangat masa nak prepare majlis kami..Cume siapkan dokumen dan cari baju pengantin jerrr...hehe,....sebab adik banyak membantu :)

Okey FR tunjuk lagi sikit gambar-gambar yang sempat FR cari...:)

Cantikkan? Bagi kawan-kawan bloggers yang sedang berkira-kira mencari jurufoto professional, boleh lah roger-roger Mr Tom de Sauza (boley cari dalam laman Facebook)



Konvoi kawan-kawan...tanx guys ^ - ^

 Masa ni buat photoshoot di Pantai Minyak Beku Batu Pahat. Habis je majlis kami terus gerak ke sana. Perjalanan ambil masa dalam 40 minit dari kampung sebab jalan sesak dengan kereta. Hihi...

 Di antara rakan seperjuangan yang datang...tanx semua :) Sayang kamu semua sangat-sangat! ^ - ^

My sister Syahirah mengapit sorang lagi pengantin pada hari bersejarah tu ^ - ^


Ini lah FR, Mr Husband dan pasangan pengantin satu lagi, my sis & husband bersama keluarga tersayang sebelah FR...gambar keluar sebelah Mr Husband pun x jumpe buat masa ni...huhu 
Sayang kamu semua... ^ - ^


Kenangan yang x akan kami lupakan..Terima kasih kepada keluarga tersayang  di kedua-dua belah pihak kerana sanggup bersusah payah membantu melancarkan majlis kami (FR dan Mr Husband tersangat la busy sampai x sempat nak prepare pape...mak ayah la yang sangat excited dan settle kan semua nya...huhu). Tak lupa juga FR nak ucapkan terima kasih kepada semua rakan yang sangat-sangat membantu FR, kepada Miss Pengapit, Miss Make up artis, dan semua nya yang telah terlibat secara langsung atau pun tidak. Tuhan saja yang akan membantu jasa baik kalian....:)


Alhamdulillah...ni lah sedikit sebanyak cerita tentang FR masa awal-awal mendirikan rumah tangga dulu..kenangan yang indah..semoga Tuhan sentiasa merahmati hubungan kami suami isteri dan kawan-kawan bloggers juga.... ^ - ^


Sekarang ni Ieqa & husband sedang menghitung hari menunggu kehadiran baby pertama mereka. InsyaAllah doktor kate due nye bulan 2 tahun 2014. Semoga semuanya berjalan lancar, mak buyung sihat & baby pun sihat. Aunty FR & husband nak jalan-jalan honeymoon dulu...hehehe ^ - ^


Ha....dah terstory pasal honeymoon...insyaAllah FR akan update tentang percutian kami ke Cameron Highlands...kenapa pilih tempat ni? sebab plan last minute (al maklum busy katekan) dan FR x pernah pergi lagi ke sana sebenarnya..FR ada plan nak ke luar negara tapi bila difikirkan, FR nak explore Malaysia dulu...so..tunggu FR punye update nanti ya :)


Salam sayang semua ^ - ^

XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...